Наши партнеры

MenuArgentinsk blod til Newcastle

Engelsk fodbold

Jonas Guiterrez har haft en forrygende sæson i Mallorca, hvilket har sat ham i udenlandske klubbers søgelys. I dag bekræfter Newcastle på klubbens hjemmeside, at argentineren er landet i den engelske by, hvor han har skrevet en fem-årig kontrakt.

Mallorca har i forrige sæson haft stor glæde af Jonas Guiterrez, der har været værre end en tandpine for modstanderholdene i La Primera Division. Nu har de fornøjelse af en ordentlig slat penge, da argentineren er smuttet til England for at tilknytte sig Newcastle i en fem-årig aftale.

Newcastle-træneren fortæller på klubbens hjemmeside om handelen, som han betragter som en decideret fantastisk en af slagsen.

“Jonas er et fantastisk køb for os. Jeg ved, at en masse andre klubber har været interesserede i ham. Han bliver en vidunderlig tilføjelse til truppen,” roser Keegan til klubbens hjemmeside.

Hovedpersonen selv, der for øvrigt har for vane at fejre sine scoringer ved at tage en Spiderman-maske over hovedet, er også glad for den nye arbejdsplads.

“Jeg kan ikke forklare, hvor glad jeg er for at blive tilknyttet Newcastle”, fortæller Guiterrez.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu