Наши партнеры

MenuÅrets spiller: Liverpool bliver PL-mestre

Engelsk fodbold

Årets spiller i Danmark, Martin Laursen, giver i dag sit bud på hvem, han anser som engelske mestre, når regnskabet skal gøres op til sommer.

Årets spiller i Danmark, Martin Laursen, gør regnskabet op, når han giver sit bud på hvem, som har været efterårets hold samt hvem, som kan løfte mesterskabet i Premier League, når sæsonen er færdigspillet.

”Liverpool er forrygende og min klare favorit til titlen. Alt fungerer for holdet, der spilles hurtigt, fremadrettet og målsøgende, og så er det en trup, der supplerer hinanden fortrinligt,” siger Laursen til Ekstra Bladet og uddyber:

”Jeg så Liverpool mod Newcastle og blev imponeret. Ikke kun på grund af den store sejr, men folk som Steven Gerrard, Kuyt, Carragher, Alonso og bestemt også Daniel Agger har høj klasse, og når Torres vender tilbage, er der endnu flere strenge at spille på.”

På spørgsmålet om, hvor han regner med, at hans eget mandskab Aston Villa ender, er han optimistisk.

”Mit bud er, at mit eget hold kommer til at slås om 4. pladsen med Arsenal og Everton. Selvfølgelig er der lang vej hjem, og Aston Villa kører fint for tiden, men både Liverpool, Chelsea og Manchester United er nok på den lange bane bedre end os, så kan min egen målsætning om en plads i top 5 gå i opfyldelse, er det fint,” siger Martin Laursen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu