Наши партнеры

MenuAllan Nielsen ophæver kontrakt med Lyngby

Dansk fodbold

Den tidligere OB-spiller, Allan Nielsen, har ikke længere overskud til fodbold på topplan, og han og hans arbejdsgiver, Lyngby, er derfor blevet enige om at ophæve hans kontrakt, seks måneder før den udløber.

31-årige Allan Nielsen, ankom august, sidste år til Lyngby, men efter blot 4 måneder i klubben, er de to parter blevet enige om, at ophæve kontrakten. Lysten til SAS Liga-fodbold er der ikke mere, og i stedet er det familielivet der trækker.

”Jeg har simpelthen bare ikke haft overskud på det seneste. Mentalt er jeg træt og jeg har haft svært ved at fokusere. Og så er der ingen tvivl om, at jeg også gerne vil bruge mere tid sammen med min familie. I de sidste 11 år som professionel har stort set alle mine weekender gået med fodbold, og nu har jeg altså behov for at være mere sammen med familien,” sagde Allan Nielsen til Lyngbys officielle hjemmeside.

Der er forståelse for spillerens beslutning i den nedrykningstruede klub, og han bliver rost for sin indsats.

”Allan har gået meget igennem fodboldmæssigt det seneste års tid. Først havde han en svær tid i Køge, som havde økonomiske problemer, og så var der manglende spilletid i OB. Allan har ikke følt at han havde overskud til at spille på topplan mere, så hans ønske har vi selvfølgelig efterkommet. Vi ønsker Allan held og lykke. En sympatisk fyr,” sagde sportschef Birger Jørgensen.

Allan Nielsen nåede at spille 12 kampe for Lyngby.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu