Наши партнеры

MenuAdriano inde i varmen

Andet fodbold

Inters angriber, Adriano, er i dag blevet udtaget til Brasiliens trup for første gang siden hans skuffende VM. Truppen rejser i næste måned til England, hvor de i London skal spille venskabskamp mod Portugal.

”Han har været igennem en meget svær tid, men han er på vej tilbage på rette spor, og dette er en måde at give ham den rette motivation på,” fortæller landets træner Dunga, på pressemødet.

Adriano bliver hugget ned fra alle medier efter hans ringe præstation under VM, og blev fortsat kritiserede da hans formdyk fortsatte i Inter.

Dog er den stærke angriber, med det fantastiske skud, begyndt at vise glimt af hans gamle jeg, og den 26-årige angriber kom også på måltavlen i Inters 3-1 sejr over Fiorentina.

Dunga fortsætter: ”Vi har ikke reserve i den brasilianske trup, vi har valg. Alle spillerne skal kæmpe for en plads i startopstillingen.”

Der var ikke de store overraskelser blandt de 22 udvalgte. Der blev stadig ikke fundet plads til den omdiskuterede Ronaldo, der heller ikke har været at finde i truppen siden VM.

Dunga, der erstattede Carlos Alberto Parreira umiddelbart efter VM, har endnu ikke tabt en kamp i de 5 opgør han har stået i spidsen for landet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu