Наши партнеры

MenuAdebayor truer Togo

Andet fodbold

Togos landsholdsspiller, Emmanuel Adebayor, har truet med at stoppe sin internationale karriere, hvis Togos Fodbold Forbund ikke forbedrer organisationen.

Arsenal angriberen er landets klart største stjerne, og blev sidste måned tildelt prisen som Togos bedste spiller i udlandet.

Han var også en af de vigtigste grunde til at Togo kom med til VM, for første gang i landet historie, sidste sommer. Han startede også inde i de tre første kampe mod Sydkorea, Schweiz og Frankrig, men Togo formåede ikke at hente et eneste point.

Adebayor er dog blevet træt af mangel på organisation i Togos Fodbold Forbund, og et af de største irritationsmomenter er at holdet har haft 3 forskellige trænere, igennem det seneste år.

Den 22-årige angriber overveje seriøst at stoppe, hvis situationen ikke forbedrer sig i den kommende tid.

”Selvom det er meget vigtigt for mig at spille på landsholdet, må jeg sætte mig selv i hovedrollen i denne situation,” fortæller Adebayor til Fifa Magazine.

”Jeg er klar til at ofre alt for mit land, men hvis de ikke kan finde ud af at organisere tingene, bliver jeg nødt til at træffe den beslutning der er bedst for mit liv.”

Adebayor har indtil videre spillet 32 kampe for Togo hvor det er blevet til 12 kasser, men det er ikke sikkert at denne statistik nogensinde vil blive udvidet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu