Наши партнеры

MenuAaB

Skrevet af Kim Damsgaard Pedersen.

Lysner tingene i det ålborgensiske? Trods virakken omkring holdet og udskiftningerne i truppen, har holdet klaret sig fint gennem efteråret. Nu ligger de placeret på en 4. plads, inden tingene for alvor går løs igen i SAS Ligaen. Men kommer holdet styrket ud af vinterpausen? Kan man forvente, at AaB sniger sig med ind i top 3, eller falder de sammen igen?

Når AaB starter sæsonen op igen, vil der være pres på fra start. 4. pladsen er, som udgangspunkt, et fint resultat, men holder det? Alle siger at top 3 er fundet, men AaB har kun 4 point op til OB, men kun 1 point ned til FCN – en 5. plads, der hverken giver adgang til Royal League eller medaljer. Der er med andre ord ikke langt fra succes til fiasko.

Man har dog i Ålborg fået en fin samling spillere, men de skal – som så mange andre hold – først vise stabilitet, hvis de skal opnå et tilfredsstillende resultat. Der er nogle åbenlyse ting de skal rette op på, hvis vejen til succes skal være kortere. Hjemmebanen har ikke været så stærk som tidligere, hvor man har tabt 4 ud af 9 kampe – desuden har kun de 4 nederste hold dårligere målscore på hjemmebane!

Holdet i sig selv ser lidt tyndt ud på papiret. De startende 11 er rigtig gode, men reserverne har bare ikke samme niveau. Man har forsøgt at ”fylde ud”, med eksotiske spillere og unge talenter, men få af dem viser tilstrækkeligt talent. Ålborgenserne har dog haft held med nogle af dem.

Nomvethe og Caca, har med deres hurtighed og uforudsigelige spillestil vist, at de sagtens kan spille med i denne liga. Vigtigt for holdet er også, at man har beholdt Rasmus Würtz for endnu en halvsæson. Midtbanemandens indpiskerevner er af ubeskrivelig betydning for holdet, der tæller nogle potentielle landsholdsemner i forvejen. Michael Jacobsen i forsvaret har imponeret gennem længere tid, og vil formentlig også gøre det i foråret. AaB scorer ikke så mange mål, så derfor har man ledt efter en angrebsmakker til svenske Rade Prica. Man har fundet den tidligere Viborg-spiller Jose Mota, og denne kommende angrebsduo ser giftig ud.

Det gælder for holdet om, at finde en stabilitet man især har manglet på hjemmebane. Finder man den, ser det lovende ud for holdet. Men indtil da tror vi på, at holdet ikke laver de store udsving i år. Derfor slutter de på 4.-5. pladsen.Kommentér

En kommentar til “AaB

  1. Thomas Sorensen siger:

    Ja… vi fik jo så en dejlig bronze 😛Top-menu
Menu