Наши партнеры

MenuZidan vil tilbage til Superligaen

For nogle år siden var Mohamed Zidan den største profil i Superligaen, hvor den 31-årige egypter først spillede i AB og siden i FC Midtjylland.

Lige nu spiller han så i Baniyas, der ligger i Abu Dhabi, men det er ikke ligefrem lykken, for den egyptiske boldkunstner.

Til sommer udløber hans kontrakt med klubben, og til den tid er han åben for at vende tilbage til Superligaen, hvor han vil snakke med interesserede klubber.

“Jeg kommer ikke til at fortsætte her, når min kontrakt udløber. Jeg har haft nogle rigtig dårlig oplevelser hernede, og fodboldmæssigt er det ikke gået, som jeg havde håbet,” siger Zidan.

“Jeg ved, at det næste skridt bliver at tage tilbage til Europa, men jeg ved endnu ikke, hvor jeg skal spille. Når jeg er klar til at flytte tilbage, må jeg tage de seriøse snakke med interesserede klubber, men jeg vil gerne tilbage til Danmark,” slutter han.

Udover tiden i AB og FC Midtjylland har Zidan også været i Bundesligaen, hvor han både har spillet for Werder Bremen, Mainz, Hamborg og Dortmund.

Hvis Zidan vender tilbage til Superligaen, kunne en mulig ny klub være hans tidligere klub FC Midtjylland, der lige nu ligger i toppen af den danske række.

FC Midtjyllands kommende kamp i Superligaen er på udebane mod FC Vestsjælland, og hvis jeg skal komme med et betting tips, så tror jeg, at de vinder den kamp, og det giver odds 2,00.KommentérTop-menu
Menu