Наши партнеры

MenuWayne Rooney kommer til at skinne til VM 2014

Wayne Rooney er fast besluttet på at bevise sit værd til VM efter to ligegyldige optrædender til de to seneste VM.

Hele Englands, og måske hele verdens, øjne er på spilleren, der til dagligt spiller i den engelske Premier League. Han vil gøre alt, hvad han kan for at frembringe hans bedste kvaliteter i kampene for England.

Der vil under ingen omstændigheder være mangel på engagement og viljestyrke. Efter at have lavet fire mål som 18 -årig ved EM 2004 mangler Rooney endnu at finde nettet i otte kampe i VM-slutrunderne i 2006 og 2010.

Hans deltagelse i Tyskland i 2006 sluttede med et rødt kort efter en stempling af Portugals forsvarer Ricardo Carvalho i Englands kvartfinalenederlag.

I Sydafrika 2010 vendte han sig i en række ligegyldige præstationer og kritiserede egne fans efter en 0-0 kamp mod Algeriet. Rooney havde kun lige genvundet tidligere tiders styrke efter en brækket mellemfod i 2006, og hans opbygning til 2010 turneringen blev forstyrret af en ankelskade i slutningen af marts.

Manchester Uniteds forsvarsspiller Phil Jones lider i øvrigt af en skulder skade fra begyndelsen af maj, men han var under træningen i stand til at lave berøringsfri træning med forsvareren John Stones, der havde skadet sit knæ. Midtbanespillere Alex Oxlade-Chamberlain og Jack Wilshere har rejst sig fra lysken- og fodproblemer og deltager i løb til træning.

Det behager den engelske træner, Roy Hodgson, at se, hvor engagerede spillerne er, og han mener da også, at England har en god chance for at komme langt i turneringen.

Hvor langt nævner han dog ikke noget om, og da der som altid vil være rigtig mange gode hold, så kan sådanne udmeldinger da også hurtigt give bagslag.

Det bliver spændende at se, hvad der kommer til at ske, og vi ser naturligvis alle frem til en række spændende kampe. Må det bedste hold vinde VM turneringen!KommentérTop-menu
Menu