Наши партнеры

MenuVM 2014: Hvem bliver topscorer?

Forventningerne og spændingen stiger og stiger efterhånden som verdensmesterskaberne i fodbold i Brasilien nærmer sig. Nu, med kun fire måneder tilbage, er spillere, trænere og fans verden rundt begyndt at drømme om at løfte den berømte pokal. Brasilien er den perfekte vært for fodboldens 32 bedste nationer.

Her er fodbold nærmest en religion blandt millioner af passionerede fans. Der forventes en elektrisk og feberagtig karnevalstemning under hele turneringen. Mange spillere vil bruge foråret på at spille sig til en plads på landsholdet, og landstrænere verden rundt krydser fingre for, at stjernespillere og kaninerne i hatten holder sig i form og forbliver skadesfri.

VM lokker millioner af fodboldfans og spillefugle til at kigge i spåkuglen og forsøge at forudsige udfaldet af de enkelte kampe samt den samlede vinder.

Hver dag vil byde på nye væddemål, og der bliver masser af spændende fristelser på http://www.online-casino.dk. Et af de mere interessante væddemål er, hvem der bliver VMs topscorer. Mange af verdens bedste spillere tager til i Brasilien i håb om at finde score mange mål for deres land. Også selvom Danmark desværre ikke at formåede at kvalificere sig.

Kandidaterne

Play-off kampene mellem Sverige og Portugal betyder, at VM bliver uden en af verdens bedste spillere. Med et par magiske optrædender førte Cristiano Ronaldo, der fornyligt blev kåret til verdens bedste fodboldspiller, Portugal til den samlede sejr, der betyder at Sveriges Zlatan Ibrahimovic må blive hjemme.

Som frisparks- og straffesparksspecialist forventes Ronaldo at gå forrest for sit land. Portugal, der dog ofte før har lovet så meget og skuffet så fælt, har endnu en gang kvaliteten til at kunne nå langt i turneringen.

Selvom Lionel Messis præstationer på landsholdet, og hans scoringsrekorder for Barcelona, ofte er blevet kritiseret, er han en formidabel spiller, som enhvert forsvar får svært ved at holde fra at score.

Argentina er en af bookmakernes favoritter til at vinde VM, der jo afholdes på deres eget kontinent. Men deres chancer afhænger i høj grad af Messis form. Så de må håber, at han fortsætter med at bryde rekord efter rekord for Barcelona i den spanske La Liga.

Det er ikke urimeligt at sige, at den ofte kritiserede Luis Suarez har været i sit livs i form for klubholdet Liverpool på det seneste. At score stribevis af spektakulære mål og gå forrest i så godt som ethvert angreb er efterhånden blevet hans varemærke i det engelske.

Nu bliver det spændende at se, om han er i stand til at overføre det gode spil til Uruguays landhold, hvor Suarez og Edinson Cavani udgør en af verdens stærkeste angrebsduoer. Suarez behøver dog ikke læne sig op af nogen. Han har fået skabt et navn for sig selv, hvilket selvsagt er blevet bemærket hos gruppemodstanderne fra Italien, England og Costa Rica.

Mange tipper Brasilien til at blive det første land, der vinder et VM på hjemmebane siden Frankrig blev verdensmestre i 1998. Meget vil dog afhænge af Neymar, der har fået et god start på karrieren i Barcelona og er forgudet i Brasilien.

Hans kan til tider løfte sit spil til himmelske højder og er på det seneste begyndt at score mange mål. Et fantastisk mål for Barcelona i kampen fornyelig mod Rayo Vallecano illustrerede hans ubestridte talent for at score. Det får Brasilien brug for, hvis de skal leve op til de enorme forventninger fra deres fans.

Mulige overraskelser

VM er en mulighed for de mindre nationer til at overraske mod alle odds. Ved det kommende VM er Belgien af mange udset som en seriøs dark horse.

Truppen er fyldt med verdensklassespillere, der forventes at slå til i Brasilien. Det var måske ikke nogen dårlig idé at sætte penge på Eden Hazard og Romelu Lukaku som VMs topscorer. De er begge centrale spillere på Belgiens landshold og har kvaliteterne til at score mange mål.

Det er svært at forestille sig et VM uden Tyskland, som igen er blandt favoritterne til verdensmesterskabet. Landstræner Joachim Löw har en stjernespækket trup, hvor det ikke kun er angriberne, der har målinstinkt.

Den offensive midtbanespiller Thomas Müller er en stærk kandidat til titlen som VMs topscorer. Han har efterhånden udviklet sig til en verdensklassespiller og er ofte kynisk inden foran mål for både klubholdet Bayern München og det tyske landshold.

Selvom Frankrig de seneste år har været en skygge af sig selv, har truppen kvaliteten til at kunne nå langt. Mens deres forsvar virke ofte en smule usikkert, kan Frankrigs offensive kræfter skaber frygt hos de fleste modstandere.

Bliver dette VM turneringen, hvor Karim Benzema endelig beviser sit store talent for at score mål på landsholder? Med de aktuelle odds er det absolut værd at smide et par euro på ham som VMs topscorer.KommentérTop-menu
Menu