Наши партнеры

MenuViborg

Skrevet af Morten Straegaard

Efter en forrygende 05/06–sæson hvor holdet sluttede på 4. pladsen, har der i denne sæson været lang mellem snapsene. Viborg befinder sig pludselig i den nederste del af tabellen, uden udsigter til forbedringer. Efter et turbulent efterår står den på ’damage control’ for den nye svenske træner, Anders Linderoth.

Trænerskifte har ikke gjort sæsonen nemmere for VFF. Efter Ove Christensens farvel, ledte man efter en ny træner der kunne vende skuden. Mens alt dette stod på, havde den midlertidige træner Tommy Møller Nielsen fået den utaknemmelige opgave, at redde klubben fra en forfærdelig sæsonstart. En opgave han hverken dumpede eller bestod. Den udbredte opfattelse er at blandt holdene i bunden, er Viborg det hold med størst kvalitet i truppen. Et hold med spillere som John Avlbåge, Christopher Poulsen, Thomas Frandsen og Steffen Højer bør ikke være en kandidat til nedrykning, og derfor er Anders Linderoths helt store opgave i foråret at sørge for at hullet til nedrykningsstregen bliver større end det er nu.

Viborg har i vinterpausen mistet den brasilianske angriber Jose Mota, som var gået lidt i stå, ligesom der er kommet et par marginalspillere er forsvundet, og et par nye kommet til. Det bliver sandsynligvis ikke disse som “De Grå Mus” skal sætte sin lid til, men derimod en gammel målræv. Steffen Højer bliver nemlig manden der kan gøre forskellen, i forhold til et efterår var han sad ude med en skade i de fleste kampe. Mota var uden spilleglæde og Jacob Olesen blev ramt af en alvorlig skade, og derfor stod unge Lasse Kryger alene med ansvaret for at få læderet i kassen. En opgave som han bestod, men som alligevel vel manglede lidt i forhold til hvad man var vandt til at se fra Steffen Højers fod.

Viborg skal kunne undgå at blive blandet ind i en overlevelseskamp, men vi tvivler på at de har styrken til rigtigt at kunne kravle længere op i tabellen. Derfor gætter på at holdet slutter på en 9. plads.KommentérTop-menu
Menu