Наши партнеры

MenuVejle BK

Skrevet af Casper Lohse

Oprykkerne fra Vejle ligger i øjeblikket på en 11. plads, så der skal ske noget drastisk hvis de ikke skal røge tilbage hvor de kom fra.

Vejle har været med dårlige på udebane og hvis deres statistik med 8 nederlag i 10 kampe på udebane fortsætter, ser det meget sort ud for Vejle.

I starten viste deres talenter en del af deres kvaliteter og de rutinerede kræfter var med til at bære holdet, men de skulle helt op til 10. Spillerunde før de kunne juble lidt over deres første point, da de fik uafgjort mod Esbjerg.

Deres foreløbige position i SAS Ligaen har været mærket på transfermarked, hvor de har lavet en udrensning i truppen, de har skillet sig af med otte spillere, imens fem nye er kommet til, heriblandt er der to meget interessante spillere, den ene er den tidligere Esbjerg-målmand, Jan Hoffmann, som ikke fik meget spilletid i sin tidligere klub, og nu er kommet til Vejle for at få dem til at blive i ligaen. Det andet interessante navn er, den svenske forsvarsspiller Klebér Saarenpää, han har tidligere spillet i SAS Ligaen, i 2004 sagde han farvel til fodbold på højeste niveau, grundet en lang skade, derfor kommer det som en overraskelse at han nu er tilbage igen.

Vi tror ikke at Vejle bliver i SAS Ligaen, de har ikke holdet til det, de mangler en del profiler, og nogle til at trække de andre op i niveau, derfor tror vi at Vejle ender på en 11-12. plads.KommentérTop-menu
Menu