Наши партнеры

MenuTottenham: På vej mod bedre tider

Skrevet af Lasse Madsen

Den rigtige vej

Mange snakker om Tottenham for tiden, og nej det er ikke fordi, de ligger i top fire. Det er fordi, vi ligger et sted, hvor vi slet ikke hører hjemme – faktisk er det lidt som om det meste af England har en lille smule ondt af os. Men heldigvis ser det nu ud til at Harry Redknapp er ved og rydde godt op i det rod, som Ramos fik lavet. Selv er jeg ikke den store fan af at smide en træner ud, før han har fået omkring 15 kampe. Men den her gang tror jeg, det var det rigtige.

Vi havde alle store forretninger, da man læste, at Ramos var kommet til Spurs. Mange troede på, at det var det, der skulle til og skubbe os det sidste stykke op i top-fire. Ikke mindst med de utroligt flotte ting, han havde lavet i Sevilla i Spanien sagde de, at de mistede en stor krigsherre. Alt det var sød musik i alle Spurs-hjerter, og der var virkeligt lagt op til noget stort, og det startede også rigtig godt og alle var enige om, at han var den helt rigtige. Men i den her sæson er alt gået for Ramos, og det blev kun værre og værre som tiden gik. Vi startede dårligt, og så gik det hen og blev ligefrem elendigt.

Til sidst kunne næsten alle se at han måtte ud. Jeg tror også, det kan være svært for formanden, der plejer at havde et tophold lige pludselig, og skal forholde sig til nedrykning specielt, når man er løbet tør for ideer. Men så kom en dejlig nyhed Redknapp skulle tage over, en mand, der er kender det der med og havde ryggen mod muren, en som flere gange har taget hold, der var nede og pumpet selvtillid og vilje ind i hold på rekordtid. Og det var lige det, der skete.

Fra første fløjt har Spurs været som forvandlet alle kæmper, alle løber og man kan se, at der er kamp om pladserne. Og nu kan man mærke de fleste Spurs-fans glæder sig til transfervinduet åbner igen. Nu har vi fået en mand, der slet ikke plejer at have de penge at købe for, som han har nu, men som plejer at få vanvittig meget ud af hvert eneste pund. Alt i alt er jeg sikker på at Spurs går en lys fremtid i møde. Og hvis nogle er i tvivl – NEJ VI RYKKER IKKE NED.

Klubbens ledelse har en klar filosofi om at opfostre engelske talenter, og ellers købe dem i mindre klubber. Klubben har derfor en lang række spillere, som optræder på det engelske landshold. David Bentley, Ledley King, Aaron Lennon, Jermaine Jenas, Darren Bent, Jonathan Woodgate samt Michael Dawson, har alle spillet landskampe for England, mens Tom Huddlestone, Jamie O’Hara og Ben Alnwick har repræsenteret det engelske U21-landshold. Efter at have sluttet sæsonen 2005/06 på en 5. plads i ligaen, blev der handlet i stor stil i sommerpausen inden sæsonen 2006/2007.

Klubben købte for 119 mio. kr. bulgareren Dimitar Berbatov fra Bayer Leverkusen og ivorianeren Didier Zokora, der kostede 45 mio. kr. hos franske Saint Etienne. I den anden ende solgte Spurs Michael Carrick, der blev det mest indbringende salg i klubbens historie, da Manchester United betalte £18.4 mio. for den engelske landsholdsreserve. Dette er senere blevet overgået først ved salget af Robbie Keane til Liverpool for £20.3 mio., og sidst salget af Dimitar Berbatov til Manchester United for £30.75 mio.

Klummen er udelukkende udtryk for skribentens egne holdninger.KommentérTop-menu
Menu