Наши партнеры

MenuSuarez: Ingen tilbud endnu

Mens de forskellige europæiske fodboldligaer holder sommerpause, er transfervinduet for sommeren 2013 fuldt i gang, og du kan holde dig opdateret med de seneste transfer- og fodbold online nyheder på bet365’s hjemmeside.

Et af de store samtaleemner for tiden går på, hvorvidt 26-årige Luis Suarez kommer til at skifte fra Liverpool i løbet af sommeren, og i så fald til hvilken klub.

Den uruguayanske angriber har tidligere meldt ud, at han har i sinde at forlade Anfield, men indtil videre har han ikke modtaget nogle tilbud fra andre klubber, selvom det er blevet hævdet at gigantklubber som Arsenal, Chelsea og Real Madrid skulle være interesserede i ham.

”Der har ikke været nogen tilbud endnu, men Liverpool ved lige nøjagtig hvad der foregår og hvad jeg vil,” har Suarez udtalt til den uruguayanske radiokanal Sport 890.

”Det er min agent som tager sig af det, han ved hvad jeg vil, jeg tager det roligt og afslappet. Jeg skal tilbage på banen om omkring ti dage (i en venskabskamp mellem Liverpool og Melbourne Victory, red.) – men et telefonopkald kan ændre på alting.”

”Det er godt at vide at jeg stadig er værdsat blandt hold som Arsenal. Mine venner ringer til mig og spøger om jeg rejser til Chelsea, det griner jeg af. Man skal ikke tro alt hvad man læser og hører,” slutter Luis Suarez, som tidligere har spillet for blandt andet Ajax.

Hvis du vil spille på sommerens venskabskampe i Storbritannien, kan du finde odds på dem her.KommentérTop-menu
Menu