Наши партнеры

MenuSe Superliga Live Stream Online Her

Se hvordan du ser Superliga live stream online sæson 2016/2017. Du kan live streame alle Superligaens kampe via denne artikel!

Se det bedste fodbold i landet med Superliga live stream!

Indrøm det bare. Når solen står højt over landet, græsset er slået, øllene serveres med en centimeter skum, og pølserne ligger og kalder på dig, så er du klar til dansk Superligabold.

Den danske liga er i denne sæson en af de mest jævnbyrdige i mange år, hvor fire hold står til at snuppe guldet.

Men vi har jo før set hold som Herfølge og FC Nordsjælland mase sig forbi de store og snuppe pokalen til stor måben og overraskelse i den hjemlige andedam.

Superligaen er mere åben end nogensinde

Vi må dog sige, at det i år ligger til enten FC København, Brøndby, AaB eller FC Midtjylland, hvilket er et stærkt firkløver.

Især Løverne fra København ser stærke ud, og de har investeret kraftigt i et slagkraftigt hold, som næsten er for godt til Superligaen. Allerede med indkøbene af Jan Gregus, Andrija Pavlovic og Rasmus Falk blev der varslet oprustning.

Men på det seneste er skam også de tidligere landsholdsspillere Nicolai Boilesen og Jores Okore kommet til fra henholdsvis Ajax Amsterdam og Aston Villa.

Det viser bare, at Superligaen er blevet en attraktiv liga at komme hjem til for unge udlandsdanskere, og det gør bare turneringen endnu mere interessant.

Masser af profiler i den danske Superliga

Brøndby har efter en del års deroute fået ny vind i sejlene under kaptajn Alexander Zorniger, som har indført en ny form for pres- og hvirvelvindsfodbold, som vi ellers ikke er vant til at se herhjemme.

Men det har virket perfekt for de blå-gule, hvor spillere som Andrew Hjulsager og Teemu Pukki endelig har fundet deres rette hylde.

AaB vandt The Double så sent som i 2014, og de bliver ved med at ligge i toppen af dansk fodbold. Det er ganske imponerende, da pengene ikke ligefrem flyder i stride strømme ud af Limfjorden.

Men man er fantastisk dygtige til at uddanne gode, unge spillere og få dem ind i førsteholdstruppen, og så finder man bare guld, hvor andre ikke gør. Se blot på den 22-årige offensivspiller Edison Flores, som er kommet til fra Peru.

Og hvad med mestrene fra 2015, FC Midtjylland? De imponerede gang på gang i sidste sæson og slog endda selveste Manchester United i Europa League. Med en stærk engelsk pengemand har man gjort det muligt at hente Superligaens største navn nogensinde, Rafael van der Vaart, til klubben og hvem ved, hvad der ellers bliver købt.

Her finder du alt om den danske Superliga

Den danske Superliga er en herlig størrelse, men hvor får du egentligt det store overblik?

Med Superliga live stream er du dækket godt ind, så du ikke går glip af noget.

Her får du beskrivelse af Superligaen og holdene i den bedste danske række. Du får kampprogrammet uge for uge, og så kan du også finde ud af, hvordan du ser kampene online.

Det er enkelt, nemt og hurtigt, og med få klik kan du følge dit yndlingshold i Superligaen!KommentérTop-menu
Menu