Наши партнеры

MenuSagen om Luis Suarez

Luis Suarez’ straf for bid stadfæstet, men med mulighed for at træne

Luis Suarez’ firemåneders karantæne for at bide en modstander ved det netop afholdte VM er blevet stadfæstet af Den Internationale Sportsdomstol (CAS). Men den uruguayanske angriber på 27 år kan nu træne og spille med i venskabskampe med sin nye klub Barcelona. Således slutter hans sig nu til førsteholdets planlagte træning og præsenteres som ny Barcelona-spiller på Camp Nou.

Det er Den Internationale Sportsdomstol (CAS), der altså har truffet afgørelsen, som stadig forhindrer ham i at spille “organiserede” kampe, men som nu tillader ham at deltage i alle øvrige “fodbold-relaterede aktiviteter”.

Selve afgørelsen herom vil blive offentliggjort på de store bettingsider, hvor du kan spille på fodbold online. Du kan for eksempel helt sikkert finde mere om afgørelsen på bet365, når der foreligger yderligere oplysninger.

Masser af Luis Suarez kontroverser

Det blev en verdensnyhed, da Luiz Suarez under dette års VM kom til at bide en modstander med en karantæne på 4 måneder til følge. Men faktisk er det langt fra første gang, at Suarez har været lidt for langt fremme på den ene eller anden vis.

I april 2013 måtte han undskylde for at bide Chelsea-forsvarsspilleren Branislav Ivanovic, og i den forbindelse fik han 10-dages spilleforbud. Tilbage i december 2011 fik han otte dages karantæne og en bøde på 40.000 pund for racistiske udtalelser henvendt til Manchester Uniteds Patrice Evra. I november 2010 fik han syv kampdages karantæne for at bide PSV Eindhovens Otman Bakkal i skulderen, mens han spillede for Ajax.

Nu udstår han den seneste karantæne, hvor han stadig mangler ni kampe, før han kan spille en rigtig kamp for Barcelona. Han kan sandsynligvis vende tilbage til kampen mod Real Madrid den 26. oktober i El Clasico. Men Suarez er tilgængelig for Uruguays landshold i de kommende venskabskampe mod Japan og Sydkorea i september og Saudi Arabien den følgende måned.

Som nævnt kan han altså også begynde at træne med Barcelona, hvilket er en stor fordel for den nye træner i klubben og naturligvis også for Luis Suarez selv. I den forbindelse bliver det ekstremt spændende at se, hvordan han passer ind med Lionel Messi og Neymar, når de tre verdensstjerne skal spille sammen.

Ud over at de nu får lov til at træne og spille venskabskampe, så kan Suarez også overvære kampe og deltage i salgsfremstød. Både i Suarez-lejren og i fodboldverden generelt syntes der at være enighed om, at dommen er i orden. Ved at lade Suarez træne har CAS taget hensyn til klubbens interesser og har understreget, at enhver passende sanktion for sådanne hændelser bør være forholdsmæssige.

mario balotelli ha pianto durante milan- napoli per pia

Rygterne om, hvad der skete har dog været mange, men tv-billederne talte dog deres tydelige sprog. Suarez undskyldte en uge efter hændelsen indtræf, dog til trods for, at han indledningsvist hævdede, at han havde mistet balancen.

Virakken efter biddet var enorm, og mange har efterfølgende haft meget sjov med Suarez bid. Det gælder også andre verdensstjerner som Balotelli, der har ladet sig fotografere foran plakater med Suarez for at simulere bid.KommentérTop-menu
Menu