Наши партнеры

MenuReal Madrid tvunget til sejr

Foto: Wikimedia

Onsdag aften står den på spansk fodbold, når Real Madrid på udebane spiller mod Valladolid, og der er tale om to mandskaber, som begge har akut behov for point men i hver sin ende af rækken.

Hjemmeholdet indtager i øjeblikket næstsidstepladsen i La Liga, og kæmper en hård kamp for at undgå nedrykning til Segunda Division, men der er tæt kamp i bunden, hvor Elche på 14. pladsen kan komme til at trække Sorteper i sidste ende.

For fem runder siden så betingelserne yderst vanskelige ud for Valladolid. Sammen med Real Betis lignede holdet en sikker nedrykker, men otte point i de sidste fem kampe har sendt træner Juan Ignacio Martinez’ mandskab tættere på de øvrige bundhold, og holdet er nu kun et point efter Getafe, som lige nu ligger over nedrykningsstregen.

Estadio Nuevo Jose Zorilla i Valladolid er ikke nogen nem opgave for noget udehold i La Liga, og det bliver det med garanti heller ikke for Carlo Ancelottis tropper onsdag aften.

Blot tre kampe er tabt på hjemmebane i denne sæson, og hele 26 ud af de 35 point klubben står noteret for i La Liga-tabellen, er hentet på dette stadion.

Tilbage i marts måned mærkede Barcelona på egen krop, hvor svær en udebane Estadio Nuevo Jose Zorilla er, da Blaugrana tabte 1-0.

For Los Galacticos er der kun én ting, der tæller, og det er sejr, hvis Kongeklubben vil kæmpe med om det spanske mesterskab.

Cristiano Ronaldo og co. havde ellers en gylden mulighed for at tilspille sig en gunstig udgangsposition, da Real Madrid søndag aften tog imod Valencia hjemme på Santiago Bernabeu.

Inden kampen mod Valencia havde både Atletico Madrid og Barcelona nemlig sat vigtige point til i topstriden, og Real Madrid kunne med en sejr spille mesterskabet på egne hænder.

Sådan skulle det dog ikke gå. Trods en gigantisk skuffelse i Europa League-semifinalen mod Sevilla, hvor Valencia på et mål indkasseret i fjerde minuts overtid måtte se Sevilla snuppe finalepladsen, så var det et oplagt Valencia-mandskab, der var mødt frem på Santiago Bernabeu søndag aften, og der skulle en lækkerbisken af en scoring til fra Ronaldo i de døende minutter for at bringe balance i regnskabet. Se eller gense Ronaldos lækre detalje.

Det mål kan dog vise sig at have enorm værdi, da det stadig holder den store af Madrid-klubberne inde i kampen om mesterskabet.

Men kravet er tre sejre i de tre sidste kampe, og om den første hentes i Valladolid onsdag aften, skal vi her lade være usagt, men kigger vi på oddsene, så virker odds 1.875 hos bet365 på Valladolid asian handicap +2 som et attraktivt sportsvæddemål.

Real Madrid kan om nogen sparke bolden i kassen, og de kan også gøre det mange gange i løbet af en kamp, men mod et Valladolid-mandskab, som kun har tabt tre kampe på hjemmebane i sæsonen, og blandt andet slået Barcelona og spillet uafgjort mod Valencia, så virker +2 på hjemmeholdet til at være det spil, hvor værdien ligger i dette opgør. Bemærk at du får indsatsen retur, hvis Real Madrid vinder med præcis to mål.KommentérTop-menu
Menu