Наши партнеры

MenuRanders FC

Skrevet af Kim Damsgaard Pedersen.

I de fantastiske rammer i Essex Park, har oprykkerne fra Randers, efter et godt efterår, sikret sig et solidt forspring til de nederste hold i ligaen. De forsvarende pokalmestre kan kigge på tabellen og konstatere, at man ikke er i umiddelbar nedrykningsfare – derimod mangler man kun 2 point for at overhale Brøndby!

Randers første halvår i den bedste række er blevet brugt fornuftigt. Der er hentet rutinerede spillere med ligaerfaring, og det er en af grundene til, at holdet har spillet stabilt i de første 18 kampe. Kendetegnende for holdet har været, at man har bygget et hold op omkring en solid midterakse bestående af: Martin S. Jensen, Ralf Pedersen og Kenneth Møller Pedersen – desuden har man veteranen Stig Tøfting i truppen, der dog har været plaget af skader i efteråret.

Truppen har vist sig at være godt rustet til SAS Ligaen, så derfor har truppen ikke været videre aktive på transfermarkedet. Den spillemæssige succes i UEFA Cuppen såvel som i den hjemlige turnering, har naturligt nok skabt interesse omkring nogle af de randrusianske spillere. Navnlig den stærke angriber Djiby Fall, har været centrum for en masse rygter, der bl.a. satte ham i forbindelse med Randers’ onde ond fra UEFA Cuppen – nemlig Fenerbahçe. Udover Fall, er den unge Tidiane Sane iøjnefaldende. En statistik, der lyder på 2 mål i to kampe er måske beskeden, men den unge herre kan meget vel gå mere spilletid i møde i foråret. En lovende midtbanespiller med en hurtighed og teknik, kan meget vel gøre ham til en værdifuld joker for Randers.

Randers ligger lunt i midten i tabellen, og derfor er det tvivlsomt, om de laver de store udsving i foråret. Den nuværende 8. plads, ligner et godt bud på slutplaceringen når de 33 runder er spillet. Lars Olsen vil dog uden tvivl gøre alt for at slutte ordentlig af, inden han fortsætter sin trænerkarriere i OB – derfor er et avancement til 7. pladsen heller ikke udelukket. For hvis Randers kan få pligtsejrene i hus, og forbedre deres udebanestatistik (Blot 5 point i 9 kampe!) kan deres placering meget vel blive forbedret. Et umiddelbart og kvalificeret gæt ville derfor være, at Randers slutter på 7.- eller 8. pladsen.KommentérTop-menu
Menu