Наши партнеры

MenuPrimera Division – Optakter

En meget tæt Primera Division, nærmer sig afgøringsfasen, og som altid, kan man ikke føle sig sikker på sin plads.

Racing Santander – Real Madrid

Trods en sæson, hvor spillet har været ringe, har Real Madrid nu fået tilkæmpet sig en 3. plads, med kun 2 point til Barcelona på 1. pladsen. Santander er inde i en god stime i øjeblikkeligt – ubesejret i 7 kampe – og er nu en farlig kandidat til UEFA Cup pladserne. Real Madrid må betegnes som favoritter, men man skal ikke undervurdere Santander, der har været meget stabile på hjemmebane.

Real Betis – Real Sociedad

Inden sæsonen havde Betis sat sig det mål, at kæmpe med om Europa-pladserne, men i løbet af sæsonen, kunne de se sig selv, kæmpe for at undgå nedrykning. De har dog fået vendt skuden, men har ikke rigtig noget tilbage at kæmpe for, udover, at vedligehold deres 6 point til nedrykningsstregen. Real Sociedads sæson er ligeledes overstået, og det ligner Segunda-bold for Skoubo og co., der p.t. befinder sig på en delt sidsteplads.

Atlético Madrid – Levante

Hjemmeholdet har haft en noget svingende sæson, men er dog stadig at finde i Top 6. Oprykkerne fra Levante, er p.t. i nedrykningsfare, og hvis Atlético skal gøre sig nogen forhåbninger om at holde på deres stjerner, og spille europæisk i næste sæson, skal en sådan kamp, vindes sikkert.

Getafe – Villarreal

’Den Gule U-båd’ har præsteret langt under forventningerne i denne sæson, og roder nu rundt i midten af tabellen, og har ikke rigtig udsigt til andet. Getafe derimod, kæmper en sej kamp for at komme ind i Top 6, men denne kamp ser ud til at være ovre for ’ligaens bedste forsvar,’ da der nu er hele 8 point op til Atlético. Getafe har kun tabt en kamp på hjemmebane, og må derfor betegnes som favoritter.

Gimnastic – Zaragoza

Den lille katalaner-klub, Gimnastic Tarragoa, ser ud til at have sikret sig en af de tre nedrykningspladser, og tager søndag i mod et flyvende Zaragoza hold. Zaragoza indtager p.t. den sidste Champions League plads, og med Valencias svære kamp mod Sevilla, kan de rykke et ekstra skridt nærmere triumfen. Selvom de er på udebane, skal en kamp som denne vindes.

Celta Vigo – Deportivo La Coruna

Celta Vigo byttede sidste weekend plads med Athletic Bilbao, og er nu at finde under nedrykningsstregen. Deportivo har i denne sæson, ikke levet op til fordums styrke, og må stille sig tilfredse, med en komfortabel midterplacering. Celta Vigo kan stadig redde sig fra nedrykning, og kan, med en sejr, rykke foran både Levante og Athletic Bilbao, og Deportivos ringe udebanestatistik taget i betragtning, er Celta Vigo favoritter til søndagens kamp.

Osasuna – Recreativo Huelva

Osasuna var tidligere på ugen i aktion i UEFA Cuppen, hvor de sikrede sig en 1-0 sejr over Bayer Leverkusen, og er derfor videre på en samlet 4-0. Det har helt sikker givet holdet et motivationsboost, og det er derfor ikke en nem udekamp der venter Huelva. Oprykkerne har præsteret langt over evne, og er p.t. kandidater til at komme til UEFA cuppen næste sæson, så det kan blive noget af en kamp, der løber af staben på Estadio Reyno de Navarro.

Athletic Bilbao – Espanyol

Sidste års pokalvindere far Espanyol, var et af de 4 hold der tidligere på ugen spillede europæisk bold. Espanyol rejste til Benfica med en 3-2 sejr i bagagen, og gik derfor videre, selvom kampen endte 0-0. Athletic Bilbao har også fået en portion selvtillid, da de sidste weekend langt om længe rykkede over nedrykningsstregen. Der står derfor meget på spil for begge hold, da Espanyol desperat prøver at holde trit med deres konkurrenter om en Top 6 placering.

Barcelona – Mallorca

Mallorca er et af de hold, der har kæmpet sig op, efter en placering under nedrykningsstregen. 9 point har de ned til Celta Vigo, og er derfor næsten sikre på at klare skærene. Barcelona kæmper en sej kamp i toppen, hvor de har Sevilla og Real Madrid lige i hælene. Den katalanske topklub ser ud til at have den nemmeste kamp af de tre tophold, og hvis alt går vel, kan de øge det spinkle forspring til konkurrenterne.

Valencia – Sevilla

Rundens sidste og nok største kamp, er mellem Valencia og Sevilla på Estadio Mestalla. Valencia har haft det svært de seneste par runder, og har derfor måtte se sig overhalet af både Zaragoza og Real Madrid. Sevilla og Christian Poulsen, har kun et point op til Barcelona, men et enkelt fejlskridt, kan sætte en stopper for deres drømme. Der er lagt op til et klasse-opgør, hvor Valencia er svage favoritter, grundet hjemmebanefordelen.KommentérTop-menu
Menu