Наши партнеры

MenuOddsforslag: Catania – Livorno

Søndag eftermiddag er der virkelig lagt i kakkelovnen, når sidstepladsen Catania hjemme på Stadio Massimino tager imod næstsidstepladsen fra Livorno i en kamp, hvor tre points er en nødvendighed for begge klubber, hvis oddsene for overlevelse i Serie A stadig skal se realistiske ud.

Hjemmeholdet fik i sidste runde overraskende 0-0 ude mod kriseramte Inter, måske et tegn på at træner Rolando Maran er ved at få banket selvtillid ind i Catania-spillerne igen.

Gæsterne fra Livorno vandt deres seneste kamp mod Sassuolo med 3-1, og det gav altså gevinst med det samme, at man har ansat Domenico Di Carlo som ny træner.

Catania har i de seneste sæsoner været uhyre stærke på hjemmebanen på Sicilien. I denne sæson har man dog været ramt af mange skader samt en del uro bag kulisserne. Livorno har kun hentet fire point på udebane i denne sæson og tabt deres seneste otte udekampe i træk, og desuden må gæsterne undvære to faste startere i Leandro Greco og Andrea Coda. Det er dog værd at huske, at opgøret er utrolig vigtigt for begge mandskaber, og det nemt kan gå hen og blive en meget taktisk præget affære.

Livorno vandt de to klubbers første møde i denne sæson, da de slog Catania med 2-0 den 15. september sidste år. Faktisk har Livorno vundet hele fire ud af de sidste fem indbyrdes opgør, men da de andre ligger helt tilbage til 2010 og tidligere, har det begrænset relevans, når vi skal vurdere denne kamps udfald.

På baggrund af ovenstående lille analyse vurderes kampen til procentmæssigt at være noget i retning af 52 – 27 – 21 i hjemmeholdets favør, så kan du lide at spille på fodbold online, kan du lige nu hente to gange pengene hos bet365. En spændende tæt kamp som du helt sikkert bør følge søndag eftermiddag.KommentérTop-menu
Menu