Наши партнеры

MenuOdds forslag til weekenden

Et af weekendens bedste odds forslag finder vi i Superligaen, hvor der er jysk topopgør mellem rækkens nummer et og fire.

Lørdag eftermiddag tager Esbjerg hjemme på Blue Water Arena imod det ubesejrede tophold FC Midtjylland, og det er to hold der møder op til kamp med masser af selvtillid i bagagen.

FC Midtjylland har ikke tabt i denne sæson, og står med 16 point for seks kampe, hvilket er en meget flot præstation af Glen Riddersholm og hans mandskab. Holdet spillede pokalkamp i går aftes mod Vendsyssel, hvor man skulle ud i forlænget spilletid inden sejren på 4-3 kom i hus.

FCM stillede dog med et halvt reservehold, da Jonas Lössl, Erik Sviatchenko, Patrick Banggaard, Jesper Juelsgård, Pione Sisto og Morten ‘Duncan’ Rasmussen alle blev sparet, så midtjyderne er på ingen måde blevet overbelastet af gårsdagens kamp.

Det forholder sig til gengæld helt anderledes i fiskerbyen Esbjerg. Holdet leverede en formidabel præstation torsdag aften, da holdet kvalificerede sig til Europa League-gruppespillet med en samlet sejr over franske St. Etienne, og det var en kamp der trak tænder ud på Esbjerg-mandskabet.

90 minutters hård fight hvor der blev kæmpet for hver eneste cencimeter på banen, og det kan ikke undgås, at nogle af spillerne vil være mærket af Europa League-kampen når de mindre end 48 timer senere løber ind på Blue Water Arena for at blive hyldet for deres fornemme præstation.

Hans Henrik Andreasen spillede hele kampen med en brækket tå, og sagde efter St. Etienne-opgøret, at det var et smertehelvede, så jeg forventer ikke at se HHA i aktion mod FC Midtjylland.

Udover Andreasens skadede tå kæmper Esbjerg ikke med yderligere skader eller karantæner. I FCM-lejren må man se bort fra Petter Andersson, Rilwan Hassan og Sylvester Igboun.

Jeg tror, at Esbjerg er hårdere ramt af torsdags-kampen end FC Midtjylland er, og måske har spillerne fejret Europa League-kvalifikationen en lille smule.

Læg dertil et FCM-mandskab som har spillet flot fodbold i de første seks spillerunder i ligaen, så synes jeg et spil på midtjyderne virker attraktivt, men jeg vælger den sikre løsning.

Derfor ser weekendens betting tips forslag således ud:

Odds forslag: FC Midtjylland draw no bet.

Bookmaker: bet365 tilbyder odds 2,025.

Det betyder, at hvis kampen ender uafgjort, så får vi indskuddet tilbage igen, mens der er fuld gevinst ved FCM-sejr. Hos bet365 hedder spillet ”FC Midtjylland 0” og findes under Asian Hcp.KommentérTop-menu
Menu