Наши партнеры

MenuOB

Skrevet af Kim Damsgaard Pedersen.

Fynboerne ligner, efter et mærkværdigt efterår, FC Københavns største konkurrenter. OB har sammen med mange andre hold, været med i toppen på skift, og hvert år blevet udråbt til mesterskabskandidater. Men hver gang er det glippet, så hvad skulle være anderledes i år?

Holdet er stærkere end tidligere, og organisationen i klubben, ser endelig ud til at have fundet en god rytme. Med Bruce Rioch i spidsen, har OB været fremragende, og selvom OB kun indtager 3. pladsen, virker deres spillestil mere holdbar end tidligere. Fysisk og taktisk har de vist sig, at være blandt de stærkeste i denne sæson, og den i forvejen gode defensiv er blevet forstærket yderligere henover vinteren, med købet af Thomas Helveg. En spiller, der trods sine 35 år, vil blive en fantastisk spiller for OB. Dermed ser det ud til, at forsvaret med Helveg og ligeledes nyindkøbte Troest, vil give offensiven plads til at udfolde sig. Hvilket leder os hen til den mere usikre del af holdet. Humørspilleren, Tobias Grahn, har forladt Danmark til fordel for en tilværelse i Spanien – nærmere betegnet den katalanske klub Gimnastic. Dette er uden tvivl et tab for OB, der nu skulle finde en anden kreatør og målscorer. Som kompensation for den elegante svensker, har man hentet montenegrinsk hjælp – dette personificeret i Srdjan Radonjic. En ukendt herre, som skal hjælpe OB det sidste stykke op i tabellen. Offensiven skal kunne stå distancen, og der er da også stadig flere gode spillere tilbage. Martin Borre er gennem de seneste år vokset med opgaven, og derfor skal han være i stand til, at bære det ansvar, der nu ligger på hans skuldre. Desuden mangler Mads Timm stadig sit store gennembrud på Fionia Park. Det er nødvendigt for OB, at få gang i disse spillere, hvis målet for sæsonen vel at mærke er 2. pladsen.

Med den nuværende spillertrup er det ikke urealistisk, at forfølge sølvmedaljen, og i den direkte duel med FC Midtjylland virker OB stærkere. De er kommet helskindet over vinterpausen, mens FCM med deres unge hold, ikke vil kunne stå distancen. Derudover er tabet af Mikkel Thygesen simpelthen for stort. OB har alle tiders mulighed for, at manifestere sig i toppen, og den bør de kunne gribe i denne situation. Vi tror, at OB slutter på en 2. plads, og bygger videre på det gode spil.KommentérTop-menu
Menu