Наши партнеры

MenuZlatan tilbage på landsholdet

Andet fodbold

Zlatan Ibrahimovic har nu meddelt Sveriges landstræner, Lars Lagerbäck, at han gerne vil tilbage til landsholdet, og dermed ser det ud til at han vil droppe sin boycot af det svenske landshold.

Zlatan Ibrahimovic valgte at boycotte det svenske landshold, efter at han var blevet smidt hjem efter en bytur.

Inter-spilleren har tidligere udtalt at han under ingen omstændigheder ville tilbage på landsholdet, men den beslutning har han nu fortrudt.

Ibrahimovic har snakket med Lars Lagerbäck igennem et stykke tid.

“De seneste dage har vi snakket lidt sammen, og det hele er endt med, at han har sagt god for at vende tilbage til landsholdet,” fortæller landstræner Lagerbäck.

Lagerbäck er glad for at angriberen vender tilbage.

“Det føles godt. Jeg regner med, at han er klar mod Nordirland,” sagde den svenske landstræner til Expressen.

Men samtidig fortæller han også, at det kræver en hel del at spille på landsholdet.

“For at være med på det svenske landshold, kræver det, at man er hundrede procent motiveret og beredt på at lægge den tid og engagement som kræves. Efter en samtale med Zlatan er han nu disponibel for landsholdet igen.”

Ibrahimovic første landsholdskamp efter sin pause, kan allerede blive i denne måned, den 28. marts, hvor Sverige skal til Nordirland. Hans comeback betyder også at han højst sandsynligt vil være at finde i truppen, når Danmark den 2. juni tager imod Sverige i EM-kvalifikationsgruppe F.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu