Zlatan sikrede Inter alle tre point

Med to mål i første halvleg fra Ibrahimovics fødder, sikrede det tre point til et svagt spillende Inter-hold. Det var PSV som sad på spillet, men de havde ikke evnerne til at udplacere Inter-målmand Cesar.

Begge mandskaber lagde stærkt ud, men det blev Inter som kom bedst fra start, da Kronkamp fra PSV begik straffe mod Ibrahimovic og han gjorde det også selv til 1-0, efter 15 minutters spil af opgøret.

Inter fortsatte efter 1-0 scoringen med at dominere begivenhederne. Efter 31 minutters spil kunne Ibrahimovic endnu engang sende bolden i netmaskerne, da han på oplæg fra Figo headede bolden i mål, fra en skæv vinkel.

PSV kom i slutminutterne bedre med i kampen og de var i flere omgange tæt på det reducerende mål, men 2-0 resultatet holdte halvlegen ud.

PSV kom bedst ud fra omklædningsrummet og styrede spillet i store perioder, men de kom ikke rigtigt frem til nogen store chancer. Men i det 66 minut modtog Chivu fra Inter sit andet gule kort og han kunne dermed få et længere bad end forventet.

Med en mand i overtal så det pludselig lysere ud for PSVs muligheder om at komme tilbage i kampen. Men PSV formåede ikke placerer Inter-målmand Cesar.