Наши партнеры

MenuZimling til Udinese til nytår

Italiensk fodbold

Niki Zimling forlader ved årsskiftet Esbjerg, og skifter til den italienske klub, Udinese. Det har længe været Zimlings ønske at komme til at spille i Serie A.

Niki Zimling har underskrevet en aftale med den italienske Serie A-klub, Udinese, der tidligere har haft Martin Jørgensen, Per Krøldrup og Thomas Helveg i truppen. Det er en drøm, der går i opfyldelse for Esbjerg-spilleren, udtaler hans agent.

”Dette klubskifte er meget vigtigt for Nikis karriere og vil helt sikkert hjælpe ham til at fortsætte sin udvikling. Nikis drøm om at spille i den italienske Serie A opfyldes, og hans deltagelse dér vil øge mulighederne for at få en fast plads på det danske landshold,” siger agent Vincenzo Morabito til TV2 Sporten.

Esbjerg vil ikke lade Zimling skifte før hans kontrakt udløber ved årsskiftet. De vil fortsat gøre brug af midtbanespilleren i efteråret.

”Vores hensigt er at lade ham spille videre i Esbjerg og gøre brug af ham det sidste halve år. Så er han klar til større udfordringer fra januar,” siger Niels Erik Søndergaard til bold.dk.

”Det kommer jo ikke ligefrem bag på os, at Niki skifter. Han har for lang tid siden meldt ud, at han ville prøve noget andet, og da han var skadet næsten hele foråret har vi haft tid til at prøve afløsere af,” siger sportsdirektør Niels Erik Søndergaard.

Spilleren selv er glad for skiftet, og ser frem til udfordringerne i Serie A. Han ville dog ønske, at skiftet kunne gå igennem nu.

”Jeg er utrolig glad og lettet over at det er lykkedes og ser frem til at starte dernede første januar,” siger Niki Zimling til TV 2 Sporten.

”De har fulgt mig rigtig længe og været interesseret længe. En anden grund er også, at der har været mange danskere dernede før og de er allesammen kommet videre, så det tror jeg også jeg kan, hvis jeg slås mit bedste. Så det har bestemt også været med i mine overvejelser,” siger midtbanespilleren, der dog må vente lidt endnu med at flytte fra Esbjerg til Udine.

”Det ville selvfølgelig have været rart at begynde dernede nu inden deres turnering starter, men sådan bliver det ikke i første omgang. Vi blev enige om at lave kontrakten fra første januar. Og så må vi se om klubberne kan finde ud af noget,” lyder det fra Zimling.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu