Наши партнеры

MenuZidane: Jeg vil hjælpe Florentino Perez

Spansk fodbold

Real Madrid-legenden, Zinedine Zidane, åbner i dag op for muligheden for at hjælpe sin tidligere arbejdsgiver med at rette skuden op, såfremt at Florentino Perez, som i dag meldte, at han stiller op til præsidentvalget, vinder.

Florentino Perez meldte i dag på et stort aflagt pressemøde, at han er interesseret i at tage en ny stor tørn i hjerteklubben. Derfor stiller han atter op ved præsidentvalget, som afholdes i næste måned den 14. juni.

Efter denne nyhed kom frem var Zinedine Zidane hurtig til at reagere. Den tidligere Real Madrid-stjernespiller fortæller, at han er villig til at hjælpe Perez i bestræbelserne på at sikre klubben fornyet succes, hvis Perez ønsker franskmandens hjælp.

”Jeg er ikke i tvivl om, at de personer, der vil arbejde under ham, vil være de helt rette. Jeg holder stadig kontakten ved lige med ham, og på trods af at han ikke har adspurgt mig direkte, vil jeg til hver en tid hjælpe. Jeg vil kun Real Madrid det bedste,” fortæller Zidane til spanske AS og fortsætter:

”Han (Florentino Perez, red.) vil justere klubbens image, så filosofien atter bliver den helt rige, og der er rigeligt arbejde at give sig til. Det gør mig ondt, når FC Barcelona viser deres storspil for tiden. De spiller bedre end nogensinde før.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu