Наши партнеры

MenuZidane hylder Liverpool-anfører

Engelsk fodbold

Den tidligere stjernespiller Zinedine Zidane er ude med pæne ord om Liverpool-spilleren Steven Gerrard, der efter hans mening er verdens bedste fodboldspiller i øjeblikket.

Franske Zinedine Zidane mener, at selvom Steven Gerrard ikke får den samme opmærksomhed som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo, er Liverpool-spilleren den bedste spiller i verden lige nu. Ikke mindst fordi, han formår at give spillerne omkring sig selvtillid.

”Han får måske ikke samme opmærksomhed som Messi og Ronaldo, men jeg synes, han er den bedste,” siger Zidane til The Sun.

”Hvis man ikke har en spiller som Gerrard, som er selve motoren, kan det gå ud over hele holdet. Intet hold kan få succes uden et ‘hjerte’, og Gerrard er dette ‘hjertet’. Han har fantastiske pasningsfærdigheder, han kan takle og score mål, men det vigtigste er, at han giver spillerne omkring sig selvtillid og tro på tingene,” siger Zidane.

Zidane, der selv er blevet kåret som verdens bedste fodboldspiller tre gange af FIFA, forklarer videre:

”Når vi vandt titler og Europa Cup-turneringer med Real Madrid sagde jeg altid, at Claude Makelele var vores vigtigste spiller. Der er ingen mulighed for, at jeg, Figo eller Raul kunne have gjort det, vi gjorde uden Claude, og det samme gælder for Liverpool og Gerrard.”

”Da Claude forlod os for Chelsea kæmpede jeg for, at vi skulle købe Patrick Vieira, og Gerrard er formet på samme måde som han var. I mange år var Patrick den mest komplette midtbanespilleren i verden. Nu må den titel gå til Gerrard,” slutter Zidane.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu