Наши партнеры

MenuZidane: Hvis Ronaldo vil, skifter han

Spansk fodbold

Zidane fortæller i dag til sportinglife.com, at den berygtede flirt mellem Real Madrid og Cristiano Ronaldo ender i et skifte, hvis den portugisiske superstjerne vil det.

Zinedine Zidane var en af de spillere, der kom til Real Madrid under “Galacticos”. Ydermere er franskmandens tidligere klub i gang med at forsøge at købe en ny superstjerne, da Cristiano Ronaldo i gennem længere tid er rygtet til klubben.

Flirten har været intens, og har været længerevarende. Der har været klager til FIFA og løftede pegefingre, hvilket blot har udmundet i yderligere flirteri fra den spanske kongeklub. Fra Zidanes vinkel kan Ronaldo selv afgøre skiftet. Hvis den portugisiske nøglespiller ønsker et skifte, vil det ske fyldest.

“Han er ikke bange for dette nye Real Madrid-engagement, og hver gang de har villet have en god spiller, så har de fået ham. Hvis han vil spille der, så kommer han til at spille der,” siger Zidane, der tilsyneladende ikke tror på, at Alex Ferguson kan holde Ronaldo på Old Trafford, til sportlinglife.com.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu