Наши партнеры

MenuZidane: Barcelona er bedre end Real

Spansk fodbold

Real Madrids manglende resultater, samt ærkerivalernes storspil for tiden er ikke gået den tidligere Real Madrid-stjerne, Zinedine Zidane, forbi. Således mener han, at FC Barcelona spiller bedst for tiden.

Real Madrids seneste resultater har vækket bekymring hos diverse Real Madrid-fans, som er skuffede over deres slingrekurs i både ligaen såvel som Champions League. Holdet har lidt nederlag i sine sidste to kampe i Champions League.

Den tidligere Real Madrid-stjernespiller, Zinedine Zidane, lægger ikke skjul på, at han fortsat har hvidt blod i årene, men han erkender trods dette, at FC Barcelona for tiden spiller betydeligt bedre.

”Jeg har altid været, og vil altid være en Real Madrid-tilhænger, men enhver kan vel se at Barcelona lige nu spiller klart bedre end Real. Det lader til at Madrid går igennem en svær tid lige nu, men jeg er sikker på at Real snart får resultaterne til at vende,” siger Zidane til Marca.

Derudover oplyste Zidane, at han i øjeblikket er i dialog med Real Madrid omkring et muligt job i en anden funktion i klubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu