Наши партнеры

MenuZaragoza sælger ud

Spansk fodbold

Det spanske hold, Real Zaragoza, rykkede meget overraskende ned i sidste sæson. Nu kan man konkludere efter transfervinduets lukning, at det har været mere end svært for Zaragoza at holde på profilerne, da man har været nødsaget til at sælge markant ud.

Det var en overraskelse for alle, da Real Zaragoza efter sidste sæson kunne gøre sig klar på mindst en sæson i Spaniens næstbedste række, da det blev til nedrykning fra Primera Division.

Derfor har det kostet dyrt for Zaragoza, der ikke alene må finde sig i at skulle spille i en sekundær division, men den spanske klub, har også måttet vinke farvel til adskillige af deres profiler.

Man har måttet vinke farvel til Cesar Zanches, som er tage til Tottenham, mens Juanfran er havnet i den græske hovedstad, hos AEK Athen. Pablo Aimar har taget sig en tur til Benfica, mens Peter Luccin er blevet sendt til Racing Santander. Yderligere har Oscar taget sig en tur til Olympiakos.

Med få timer af transfervinduet igen, så det dog ud til at klubben kunne beholde deres nok største stjerne, Gabriel Milito, og dette gav lidt håb for Zaragozas fans. Men Genoa slukkede den spanske drøm, og de hentede den argentinske angriber tilbage til sin tidligere klub.

Det var dog det ikke det sidste salg, da Sergio Garcia, også lige nåede at blive solgt inden vinduet lukkede helt. Han er nemlig taget en tur til Real Betis.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu