Наши партнеры

MenuZanka har planen klar

Dansk fodbold

Mathias Zanka Jørgensen har fået masser af spilletid for FCK, men hvis han ikke er fast mand inden et år, så vil han kigge på andre muligheder.

Mathias Zanka Jørgensen er en eftertragtet herre i det store udland, hvor Hoffenheim, Werder Bremen, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, FC Köln og HSV har kigget nærmere å Zanka i foråret, og tidligere har der været interesse fra både Arsenal og Tottenham.

“Jeg har tre år tilbage af min kontrakt, men det er ikke målet at færdiggøre den. Med skiftet til FCK var det drømmen at spille sig på holdet. Efter det er sket, kan jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle havne i en udenlandsk storklub,” siger den unge forsvarsspiller til B.T.

Zanka er i kamp med prominente navne i FCK, hvor han kæmper med Ulrik Laursen, Mikael Antonsson og Peter Larsson om de to pladser i midterforsvaret, og til trods for, at han har fået godt med spilletid i sin unge alder, så vil han have mere.

“Min plan er er være fast mand hos FCK indenfor et år. Hvis det ikke lykkes, må jeg overveje, hvad der så skal ske,” siger Zanka til B.T.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu