Наши партнеры

MenuYaya Touré sikrede Barcelona videre deltagelse

Champions League

Ivorianeren Yaya Touré scorede kampens enlige mål, da Barcelona hjemme slog Schalke 04. Søren Larsen kom på banen i slutminutterne.

Schalke 04 startede kampen på Camp Nou som lyn og torden. Flere gode muligheder til især Kevin Kuranyi burde havde givet holdet i kongeblåt føringen. Specielt i det 42. minut havde gæsterne en gigantisk chance, men hverken Gerald Asamoah eller Kuranyi nåede frem til bolden, og en god mulighed blev misbrugt.

Minuttet efter kom der så hul på bylden, men stik imod spil og chancer var det hjemmeholdet, der fik netmaskerne til at blafre. Yaya Touré spillede bolden ud på kanten, hvor Bojan slog bolden indover. Bolden landede på stregen, hvor en Schalke-forsvarer headede den ud i fødderne på en frembrusende Yaya Touré, som let kunne dirigere bolden ind til en catalansk 1-0-føring.

I anden halvleg fortsatte intensiteten fra første halvleg, men nu var Barcelona i teten. Flere gode forsøg til blandt andre Thierry Henry blev dog misbrugt.

I slutningen af kampen kom danske Søren Larsen på banen. Den høje tank-centerforward fik dog ikke udrattet det store, og han måtte sammen med sine holdkammerater forlade Camp Nou med et 0-1 nederlag i bagagen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu