MenuWürtz vender tilbage til AaB

Dansk fodbold

Midtbanespilleren Rasmus Würtz skifter fra FC København tilbage til AaB, hvor han spillede fra 2002 til 2007. Han har fået en fireårig kontrakt.

Rasmus Würtz skiftede for to år siden til FC København, men midtbanespilleren slog ikke rigtig igennem, og var i foråret udlejet til Vejle. Nu er der fundet en permanent løsning for Würtz, der med øjeblikkelig virkning skifter til AaB, der har købt ham fri af sin kontrakt med københavnerne.

”Jeg er utrolig glad for, at vi har fået Rasmus Würtz tilbage til AaB. Han er en kvalitetsspiller, som vi kender indgående, og for både os og for Rasmus er det naturligvis en fordel, at han har spillet så mange kampe for AaB, som han har, da det betyder, han kan gå direkte ind på holdet,” siger AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen til klubbens hjemmeside.

Würtz spillede i AaB fra 2002 til 2007, og er glad for at vende tilbage.

”Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage. Min situation i FC København var ikke holdbar for mig i længden, og jeg er ovenud tilfreds med at klubberne kunne blive enige om denne løsning, der er perfekt for mig,” siger Rasmus Würtz, der i AaB får trøje nummer 14.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu