Наши партнеры

MenuWürtz' fremtid ligger hos FCK

Dansk fodbold

FC Københavns midtbanespiller Rasmus Würtz, som er tilbage efter et lejeophold hos Vejle, vil i fremtiden blive hos københavnerne, fortæller sportsdirektøren.

Rasmus Würtz, der om kort tid atter vil betræde FC Københavns træningsanlæg efter et lejeophold hos Vejle, har absolut en fremtid hos hovedstadsklubben, hvor man glæder sig over at have midtbanespilleren tilbage.

”Rasmus Würtz havde godt ved at tage et halvt år i Vejle. Vi har fulgt ham tæt, og vi er glade for at se, at han er tilbage på det niveau, han havde, før han blev hentet til København i sommeren 2007. Vi glæder os til at se Rasmus tilbage, når vi starter træningen igen den 22. juni,” fortæller FCK’s sportsdirektør, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

I samme forbindelse fortæller sportsdirektøren, at man har valgt at tilknytte talenterne Saban Özdogan og Thomas Delaney til førsteholdet permanent.

”Det er glædeligt at vi igen kan supplere truppen med spillere der er udviklet i klubbens ungdomsafdeling. Både Saban Özdogan og Thomas Delaney har gennem træning og kamp vist at de har potentialet til at etablere sig som SAS Liga-spillere,” fortsætter sportsdirektøren.

Han understreger derudover, at man vil bestræbe sig på, at foretage så lidt ændringer i førsteholdstruppen som overhovedet muligt.

”Efter en del udskiftninger i truppen i de seneste transfervinduer vil vi før den nye sæson lægge mange kræfter i at holde den aktuelle trup samlet. Vi har med resultaterne i det forgangne år vist, at vi råder over den måske bedste og bredeste trup nogensinde i FC Københavns historie. Det er jo et fint udgangspunkt før en ny sæson, hvor nye store udfordringer venter,” siger Carsten V. Jensen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu