Наши партнеры

MenuWürtz: Fortryder ikke FCK-skifte

Dansk fodbold

Rasmus Würtz skal i resten af sæsonen tørne ud for Vejle på en lejeaftale fra FC København, hvor han aldrig slog til. Han fortyder dog ikke skiftet fra AaB til København.

Rasmus Würtz skiftede for halvandet år siden fra AaB til FC København, men midtbanespilleren har ikke fundet melodien i FC København, hvor en skade har sat en stopper for det meste. I januar blev han så udlejet til Vejle for resten af sæsonen, og trods dette fortryder Würtz ikke sit skifte til FC København.

“Den første tid derovre spillede jeg lettere svingende – nok også fordi, jeg virkelig var opsat på at komme ud på banen og bevise, hvad jeg kunne. Så kom skaden så i vejen, og der gik lidt tid, før vi fandt ud, hvad der egentlig var galt, inden jeg så blev opereret i sommer,” siger Rasmus Würtz til Nordjyske.

“Når man har været ude i så lang tid, så er der ikke nogen garanti for, at man kan komme tilbage på så stærkt et hold som FC København. Specielt ikke, når det så gik godt for dem i efteråret. Men skiftet har jeg ikke fortrudt, for en skade kan man aldrig holde for,” siger han.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu