Наши партнеры

MenuWolfsburg og Besiktas endte med pointdeling

Champions League

Tyske Wolfsburg og tyrkiske Besiktas måtte i aften nøjes med at dele i porten. Trods en underholdende og højdramatisk affære, lykkedes det ikke for nogen af holdene at sende bolden ind i netmaskerne.

Wolfsburg var på forhånd udråbt som favoritter, mens Besiktas, der endnu ikke havde hentet en sejr i dette gruppespil, trods alt også formåede at vise tænder.

Kampen var præget af mange chancer i begge ender i første halvleg, men fælles for begge mandskaber var, at skarpheden manglede i de afgørende situationer.

Anden halvleg lignede i store dele første halvleg, hvor chancerne igen opstod sporadisk. Opgørets største dramatiske højdepunkt fandt sted med et kvarter tilbage af opgøret.

Wolfsburgs angriber Grafite havde søgt ind i det lille felt på et hjørnespark, hvor han slog en modspiller direkte i ansigtet. Kampens dommer uddelte prompte en udvisning.

Målene udeblev dog, og det betyder, at Besiktas hentede deres første point, men fortsat ligger på sidstepladsen, mens Wolfsburg ligeledes beholder deres andenplads, eftersom Manchester United tidligere på aftenen vandt 1-0 mod CSKA Moskva, der altså er at finde på tredjepladsen. United topper endnu gruppe B.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu