Наши партнеры

MenuWolfsburg besejrede Stuttgart i premieren

Tysk fodbold

Bundesliga-sæsonen blev her til aften sparket i gang, da de forsvarende mestre Wolfsburg tog imod sidste sæsons nummer tre, Stuttgart. Det blev en chancerig kamp, der endte med Wolfsburg som vinder.

I sidste sæson blev Wolfsburg overraskende tyske mestre, da man efter de 34 spillerunder stod med 69 point, hvilket var to mere end nummer to, Bayern München, og fem point mere end Stuttgart, der sluttede på tredjepladsen.

Hertil aften blev den nye sæson sparket i gang, da Wolfsburg tog imod Stuttgart. Danske Thomas Kahlenberg var ikke med for hjemmeholdet, da han er skadet.

I kampens indledning stod Stuttgart kompakt, og tillod ikke Wolfsburg-spillerne meget. De første minutter bød heller ikke på de helt store chancer, men efter 16 minutters spil var Stuttgart tæt på en scoring. Sami Khedira kom højest til bolden i feltet, og fik sendt et godt hovedstød af sted mod mål. Bolden var ikke langt fra at gå ind, men kom ikke over målstregen.

Fire minutter senere var der fare på færde i den anden ende af banen. Wolfsburgs Edin Dzeko kom forbi et par forsvarsspillere i Stuttgart-feltet og fik afsluttet, men Jens Lehmann fik reddet forsøget ud til et hjørnespark, som hjemmeholdet dog ikke fik noget ud af.

Herefter blev tempoet i opgøret højere, og begge hold kom frem til flere chancer. Dog førte disse muligheder ikke til nogen scoringer, og første halvleg endte således målløs, 0-0.

I anden halvleg fortsatte begge klubber med at komme frem til chancer, men scoringerne udeblev. Med tyve minutter tilbage af opgøret lykkedes det dog. Det var hjemmeholdet Wolfsburg, der kom foran 1-0, da Zvjezdan Misimovic fra kanten af feltet bragede bolden ind bag Jens Lehmann, der ikke kunne stille meget op i situationen.

Kort tid efter havde Stuttgart muligheden for at udligne, men et hovedstødsforsøg blev reddet på målstregen Stuttgart var farlige et par gange efter scoringen, men fik ikke noget ud af det. I stedet bragte Wolfsburg sig foran 2-0, da Grafite tog sagen i egen hånd og sendte bolden i mål med otte minutter tilbage af opgøret.

Stuttgart formåede ikke at komme tilbage i opgøret, som Wolfsburg dermed trak sig sejrrig ud af.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu