Наши партнеры

MenuWindes karantænedom ændres ikke

Dansk fodbold

Dansk Boldspil Unions disciplinærudvalg har afvist Esbjergs appel, om at fjerne Lars Windes spilledagskarantæne, som følge af hans røde kort mod FC København i søndags.

Efter få minutters spil i kampen mod FC København begik Winde et straffespark, som Esbjerg ikke mener, var der. I den situation fik Winde direkte rødt kort og det røde kort mente vestjyderne ikke skulle være givet og derfor gik de videre med sagen til DBU’s disciplinærudvalg, men de har valgt at støtte dommer Nicolai Vollquartz kendelse fra kampen.

”Hverken dommerens redegørelse, hvor tacklingen kaldes ”ureglementeret”, fordi ”Winde tackler på Santins fod og ikke bolden”, tv-optagelser eller still-fotos fra kampen understøtter påstanden om et fejlskøn, men bekræfter tværtimod dommerens skøn i situationen,” skriver DBU i en pressemeddelelse.

Det betyder at Esbjerg i deres næste kamp efter landsholdspausen mod Silkeborg må undvære den rutinerede Lars Winde og stedet højst sandsynligt stille op med Lukas Hradecky, der kom ind og vikarierede i målet efter Windes røde kort i Parken.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu