Наши партнеры

MenuWigan-manager: Valencia forlader os til sommer

Engelsk fodbold

Wigans manager Steve Bruce erkender, at det bliver meget svært, at holde på klubbens unge kantspiller, Antonio Valencia. Bruce forventer derfor, at Valencia forlader Wigan til sommer.

Wigan-fløjspilleren Antonio Valencia, som har været i klubben siden sommeren 2006, kan meget vel have spillet sin sidste sæson i Wigan-trøjen, når den indeværende sæson afsluttes til sommer.

Holdets manager Steve Bruce forventer, at den eftertragtede spiller forlader klubben til sommer, hvor en række store klubber har vist stor interesse.

”Det er uundgåeligt, at han forlader os. Der er så stor interesse for ham ikke bare i England men rundt i verden. Vi snakker altså om nogle af de største klubber her, i Spanien og i resten af verden,” siger Wigan-manager Steve Bruce til engelske medier.

Valencia underskrev i januar måned sidste år en tre et halvt år lang kontrakt med Wigan, men trods denne aftaler lader det altså til et skifte i sommerpausen. Bruge skulle efter sigende have holdt et møde med sin tidligere manager Sir Alex Ferguson, der har set sig særdeles lun på den hurtige kantspiller.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu