Наши партнеры

MenuWigan får Steve Bruce som manager

Engelsk fodbold

Steve Bruce, der har siddet i trænersædet for Birmingham forlader klubben til fordel for Premier League-rivalerne fra Wigan.

Wigan har igennem længere tid haft Birmingham-manageren Steve Bruce i sit søgelys, og i dag lykkedes det så endelig for klubben at hente ham.

Wigans formand, Dave Whelan, bekræfter, at manageren skifter med øjeblikkelig virkning. Handlen kommer til at koste Wigan en overgangssum på 30 millioner kroner, ifølge Whelan, er det dog en lille pris at slippe, for en så værdifuld manager.

”Man ville ikke synes, at det var noget særligt at betale 30 millioner for en spiller. Det er en meget meget billig pris at betale for en manager af hans kaliber. Han er en meget meget talentfuld ung manager,” udtalte Whelan ifølge BBC.

Steve Bruce har trænet Birmingham i næsten seks år. Før han kom til Birmingham stod han i spidsen for netop Wigan. Rygter omkring en mulig overtagelse af klubben af den thailandske forretningsmand, Carson Yeung, var en af grundende til den 46-åriges skifte.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu