Наши партнеры

MenuWieghorst dropper José Junior

Dansk fodbold

Forud for FC Nordsjællands lørdagskamp mod FC København er der dramatik i kulisserne. José Junior meldes færdig i klubben efter kontrovers med træner Morten Wieghorst.

Ifølge FC Nordsjællands hjemmeside er det Wieghorsts beslutning om at bruge José Junior som indskiftningsspiller i kampen mod FC København, der er årsag til balladen.

“Jeg fortalte Junior, at det var i rollen som indskifter, jeg mente, han kunne gøre mest gavn for holdet og klubben til den kamp, og det nægtede han at acceptere. Han fortalte mig, at han i så fald ville udeblive fra kampen. Den slags kan og vil jeg og klubben naturligvis ikke finde os i, og Junior fik at vide, at hvis det – efter noget betænkningstid – stadig var hans holdning, så ville jeg ikke kunne bruge ham til noget resten af sæsonen,” siger cheftræneren til klubbens hjemmeside.

José Junior ændrede ikke holdning, og Morten Wieghorst havde derfor ikke noget valg.

“Han er ikke længere aktuel for mig i de resterende fem kampe, og det har han og resten af truppen fået at vide. Vi har brug for spillere, der sætter holdet over alt andet, og det har Junior klart vist os, at han ikke er i stand til.”

Morten Wieghorsts beslutning har opbakning fra ledelsen i FC Nordsjælland. Sportschef Jan Laursen siger til klubbens hjemmeside:

“Juniors opførsel og holdning er fuldstændig uacceptabel og på ingen måde foreneligt med at være professionel fodboldspiller i FC Nordsjælland. Derfor er der naturligvis fuld opbakning til Morten Wieghorsts beslutning. Vi skal stå sammen i den situation, vi befinder os i, og det sammenhold har Junior klart vist, at han sætter sig selv over.”

José Junior blev efter stor succes i OB solgt til Malmö FF, men blev på grund af disciplinære problemer reservespiller. I begyndelsen af 2008 kom han til FC København, der udlejede ham til FC Nordsjælland i februar måned i år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu