Наши партнеры

MenuWest Ham forstærker i kampen mod nedrykning

Engelsk fodbold

London klubben West Ham, har ikke mødt den succes de håbede på i denne sæson. Nigel Quashie skal hjælpe klubben på ret kurs.

West Ham købte de to argentinske stjernefrø, Carlos Tevez og Javier Mascherano, før starten på denne sæson, i håbet om at de ville hjælpe dem til Europæisk kvalifikation, men klubben har langt fra fået den succes man håbede på.

West Bromich’s midtbane spiller Nigel Quashie blev idag købt til Londonklubben for i omegnen af 16 millioner danske kroner, et beløb, som kan vokse til 22 millioner hvis West Ham formår at blive i Premier League.

West Bromwich manager Tony Mowbray forklarer grunden til salget af Quashie “Nigel udviste for nylig stor interesse i muligheden for at komme tilbage til Premier League” og fortsætter “Kombinationen mellem at West Ham viste deres interesse i Nigel, og jeg selv gerne ville skabe kapital til at forny truppen, mente jeg at denne beslutning var i begges farvør,”

Nigel Quashie kom til West Bromwich for 13 millione danske kroner, kun få minutter før transfervinduet lukkede sidste januar. Han har tidligere spillet i Southampton.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu