West Bromwich måtte nøjes med nulløsning

Engelsk fodbold

West Ham tog hjemme på Upton Park mod West Bromwich, hvor holdet har præsteret godt den seneste tid. Gæsterne kontrollerede dog kampen, som generelt var en meget tam affære. Da ingen af holdene formåede at sætte kuglen i netmaskerne, endte kampen uden mål.

Ligaens absolutte bundprop havde før kampen til opgave, at hente alle tre point mod et stærkt West Ham-hold, hvis muligheden for overlevelse i den bedste engelske række skulle forblive intakt. Lyst så det ikke ud, da West Bromwich i den igangværende sæson kun har formået at sejre i en udekamp. Chancen for at fordoble totalen var der i dag, men de sort-hvide-stribede formåede ikke at udnytte den.

West Ham måtte i aftenens kamp undvære den karantæneramte topscorer Carlton Cole, hvilket viste sig som et meget stort tab. Sjældent kom hjemmeholdet frem til målchancen, trods træner, Gianfranco Zola, startede med hele tre mand på toppen.

Efter 27 minutter kom kampens første chance tilfaldende gæsternes James Morrison. Spadserende forbi hele West Ham-forsvaret, var det kun en god redning af målmand Robert Green, som hindrede en føring til West Bromwich.

Efter pauseteen var det igen udeholdet, som var tæt på den forløsende scoring. Et indlæg fra venstresiden kom debutanten Shelton Martis højest på, men han kunne se sit hovedstød prelle af på overliggeren, og derfor måtte gæsterne vente endnu længere på det blot syvende mål på fremmed græs i denne sæson.

Kampens sidste chance faldt 20 minutter før tid, hvor West Bromwich anfører Jonathan Greening var alene med Green fra en halvspids vinkel. Hans rutine hjalp ikke med koldblodigheden, da han løftede bolden over både målmand og mål.

Kampens slutresultat blev derfor 0-0, hvilket ikke just sender West Bromwich tættere på redning, trods de i dag havde chancen for, selv at afgøre det. West Ham forbliver efter den sløje præstation på syvende pladsen.