Наши партнеры

MenuWerder har stadig chancen efter sejr

Champions League

Werder Bremen skal i de to sidste kampe have to sejre, så der var lagt op til en gyser i dagens kamp hjemme på Weser Stadion mod de spanske mestre fra Real Madrid.

Efter blot fem minutters spil får Real Madrid en kold spand vand i hovedet, da svenske Marcus Rosenberg dukker op ved et indlæg fra Clemens Fritz. Indlægget fra den offensive højre back blev forlænget af Rosenbergs angrebsmakker, Boubacar Sanogo, hvorefter bolden havnede for fødderne af den svenske landsholdsspiller, der nemt kunne passere Iker Casillas i Real Madrid-målet.

Clemens Fritz nåede lige at sætte sit fingeraftryk på kampen, da han kort efter målet måtte lade sig skifte ud med en forstrækning i baglåret efter en løbetur med Robinho.

Ved det efterfølgende kontraangreb Werder Bremen forsøger at etablere, mister de bolden til Marcelo midt på banen, og han sender bolden op til Robinho, som kun har Per Mertesacker foran sig. Han udfordrer dog ikke den store og tunge tysker, men afslutter istedet over i det lange hjørne og udligner.

Danske Daniel Jensen har været en af første halvlegs helt store profiler, og han viste flere gange tegn på sin fine tekniske kunnen. Første gang efter tyve minutters spil, hvor han først tørrer en Real Madrid-forsvarer, og derefter viser fint overblik ved at spille en helt fri Marcus Rosenberg, der dog ikke behandler danskerens fine forarbejde med bravour.

Kort før pausefløjt laver Real Madrid en pasningsfejl, og Marcus Rosenberg udnytter det hul, som Marcelo har efterladt sig, og kommer flot forbi en fremstormende forsvarsspiller, hvorefter han sender en bold ind mod Sanogo, som på fremragende vis får drejet bolden over i det lange hjørne uden for Casillas’ rækkevidde. Et pragteksemplar på, hvordan man skal spille en kontra.

Werder Bremen spiller fantastisk fra anden halvlegs start, og efter en times spil sender Daniel Jensen endnu en fantastisk aflevring afsted til Aaron Hunt, som elegang triller bolden forbi den fremstormende Iker Casillas. 3-1 til Werder Bremen, og holdet sprudler.

I det efterfølgende angreb får Nistelrooy en chance, men han bliver i sidste øjeblik taklet. Han får dog selv bolden igen, og Vander, som er med istedet for en skadet Tim Wiese i målet, følger fejlagtigt med ham, og så kan han lobbe den over ham til en reducering.

Werder Bremen sejrede, og holder dermer liv i håbet om, at komme videre fra gruppespillet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu