Werder Bremen uddelte klø i München

Tysk fodbold

Kampen mellem de to tyske storklubber, Bayern München og Werder Bremen, bød på intet mindre end syv scoringer. Gæsterne kom foran hele 5-0, og kunne tage hjem fra München med en sejr på 5-2.

Den første halve time af opgøret mellem Bayern München og Werder Bremen bød ikke på nogen scoringer, men tilskuerne til kampen på Allianz Arena skulle ikke blive snydt. Da uret rundede 30 minutter bragte Markus Rosenberg gæsterne foran med 1-0, og Naldo øgede til 2-0 kort før pausefløjt.

Anden halvleg var ikke mere end ti minutter gammel, da Mesut Ozil scorede til 3-0, og med en halv time tilbage at spille, blev det 4-0 ved Claudio Pizarro.

Markus Rosenberg havde en scoring mere i støvlerne, og bragte Werder Bremen foran hele 5-0 efter 67 minutters spil. Efter scoringen kunne gæsterne godt skrue tempoet lidt ned, da sandsynligheden for et Bayern-comeback ikke virkede store.

Det lykkedes for værternes Tim Borowski at reducere to gange inden slutfløjt, men det ændrede ikke på meget. Werder Bremen vandt opgøret 5-2, og Bayern blev ydmyget foran eget publikum.