Werder Bremen og Schalke delte

Tysk fodbold

Bundesligaen blev skudt i gang i sidste weekend, og mens Werder Bremen i dagens kamp skulle forsøge at slette et uafgjort resultat fra sidste weekend, skulle Schalke fortsætte den gode stime efter en 3-0 sejr i ligapræmieren.

Werder Bremen kom godt ud fra starthullerne, og fik en stor chance ved Pizzarro, som dog blev brændt. 10 minutter inde i kampen begyndte Schalke-mandskabet dog at bide sig længere og længere ind i kampen. Et par chancer givet til blandt andet Schalke-angriberen Kevin Kuranyi.

Werder Bremen forsøgte med aggressivitet, mens Schalke måtte stå en smule mere passive. Efter en solotur fra Özil, blev de sidste skud i første halvleg blev fyret af sted af henholdsvis Kuranyi og Rosenberg.

Trods en underholdende halvleg gjorde manglen på effektivitet fra begge mandskabers sider dog de omtrent 45 minutter målløse.

Fra startfløjtet til den sidste del af kampen, forsøgte Werder Bremen og sætte sig i dominans, men trods et overtal i nærkampe blev det ikke til de store chancer.

I det 64’ende minut kom forløsningen dog. Özil opsnappede en bold, rundede Höwedes og sendte så en diagonal bold til Rosenberg, som så kunne spille den videre til Frings, der sikkert kunne sætte en flad bold ind i den venstre side af Schalkes mål.

Schalke virkede først chokeret over scoringen, og der skulle gå længe før de kom sig resultatmæssigt over den. I første omgang fik Werder Bremen dog en stor chance for at gøre det til 2-0, idet frispark fra Naldo røg lige over mål.

Til sidst blev stillingen dog som førnævnt bragt i balance, da Schalke-spilleren, Westermann, fra kort afstand kunne sætte bolden ind til det afgørende resultat, 1-1.