Werder Bremen-lynscoringer sikrede tre point

Tysk fodbold

Werder Bremen besejrede her til aften VfB Stuttgart, da holdet bragte sig foran i de indledende minutter af både første og anden halvleg og dermed vandt 2-0.

Werder Bremen havde en skuffende sæson sidste år, hvor de måtte nøjes med tiendepladsen, mens de fik lidt opmuntring, da de vandt pokalturneringen. Dagens modstander VfB Stuttgart havde derimod en fantastisk sidste sæson, hvor de sluttede på tredjepladsen.

Men i denne sæson er roller byttet fuldstændigt om, og VfB Stuttgart-spillernes morale led et ordentligt knæk efter blot tre minutters spil. Marko Marin sendte et indlæg ind i panden på Claudio Pizarro, som flot headede gæsterne foran.

Kampens anden scoring blev udeholdet også noteret for. Blot fem minutter inde i anden halvleg kunne Aaron Hunt nemlig score til 2-0 efter et oplæg fra Mesut Özil.

Kampen endte 2-0 og det betyder, at Werder Bremen kravler op på fjerdepladen i tabellen forbi Hoffenheim, Mainz, Wolfsburg og Bayern München, mens Stuttgart må nøjes med 13. pladsen.