Наши партнеры

MenuWerder Bremen gav slip på de forkerte

Tysk fodbold

Werder Bremen præges i øjeblikket af interne stridigheder. Samtidig formår Tysklands mest scorende hold ikke at score mål mere.

Forleden dag fik anfører Torsten Frings nok, og har således offentligt kritiseret nogle af sine holdkammerater. Dette har eftersigende gjort ham upopulær blandt de andre spillere i truppen, men han bakkes op af træner Thomas Schaaf: “Det hører med til jobbet som anfører, at man siger sin mening. Torsten gør sådan noget på sin egen meget direkte måde,” lød det fra træneren for det trængte tyske storhold.

En anden bemærkelsesværdig ting (set med danske øjne) er, at Leon Andreasen og Mohammed Zidan i deres første fem kampe for Mainz (som de skiftede til fra netop Werder Bremen) tilsammen har scoret syv mål, hvilket er flere end hele Werder bremen-holdet tilsammen.

Thomas Schaaf ønskede ikke at kommentere dette, men holdes chef, Jürgen Born, som dog heller ikke ønskede at kommentere holdets nuværende situation, bemærkede dog med en vittig distance, at Werder Bremen tilsyneladende havde “givet slip på de forkerte spillere”.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu