Наши партнеры

MenuWenger tror på mesterskab

Engelsk fodbold

Arsene Wenger tror stadigt på at London-klubben har mulighed for at sikre sig mesterskabet i denne sæson.

Da både Liverpool FC og Manchester United satte point til, mener Arsenal-manager Arsene Wenger at London-klubben stadig har mulighed for at spille med om mesterskabet, selvom Arsenal også smed point mod Middlesbrough.

Arsenal har indtil videre smidt mange dumme point væk. Derfor kan det være svært for ”the Gunners” at spille med om mesterskabet i denne sæson. London-klubben har inden den vigtige kamp på Emirates Stadium mod Liverpool i næste uge, otte point op til netop Liverpool. Arsene Wenger benægter dog, at mesterskabet allerede er tabt.

”Vi vil bevare fokus og forsøge at vinde den næste kamp og ikke tænke for meget over det. Vi skal bare tænke på, at den næste kamp er en, der kan minimere afstanden mellem os og Liverpool,” siger Wenger ifølge Bold.dk og fortsætter:

”Ligaen er stadig åben, men vi har bragt os i en position, hvor der bliver stillet spørgsmålstegn ved hvert point, vi mister. Det har jeg forståelse for, men mestre er folk, der aldrig giver op, og det skal vi huske på og klø på.”

Senest Arsenal vandt Premier League var i 2004.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu