Наши партнеры

MenuWenger: Bendtner tilbage næste sæson

Engelsk fodbold

Nicklas Bendtner har i denne sæson været udlejet til Birmingham, men i næste sæson vil han være tilbage i Arsenal, for at kæmpe med om startpladserne.

Den danske angrebskomet Nicklas Bendtner, er i øjeblikket udlejet til Birmingham, fra den næstbedste engelske række. Men på trods af dette, er han bestemt ikke glemt for Arsenal manager Arsene Wenger. Han mener tilmed, at Bendtner i næste sæson vil kæmpe med om pladserne i startopstillingen på førsteholdet.

”Han vil være tilbage og deltage i kampen om en plads på førsteholdet fra næste sæson,” sagde Arsene Wenger fredag til Arsenals hjemmeside.

Bendtner har imponeret de fleste med sine flotte præstationer i Birmingham, men selvom han så skulle komme til, at skyde Birmingham til oprykning, så er han ikke til salg. Det slår Arsene Wenger fast.

”Jeg har talt med ham om det. Han er 18 år, stærk og har en stor fremtid foran sig. Han ved, at vi vil have ham tilbage, og det er han glad for,” fortsatte Arsene Wenger, der åbenbart ikke sendte danskeren et fødselsdagskort, da Nicklas Bendtner fyldte 19 år i midten af januar.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu