Наши партнеры

Menu



Wass tvivlsom til Rosenborg-kampen

Dansk fodbold

Brøndby står med et problem op til de næste par opgør i diverse turneringer, idet at det unge backtalent Daniel Wass blev skadet i kampen mod Esbjerg og det er højst tvivlsomt om den offensive back kan nå at blive klar til de vigtige kampe mod Rosenborg og OB.

Tom Køhlert har i længere tid frygtet skades problemer på lige netop højre back-pladsen, fordi et af de to alternativer Anders Randrup har været skadet og kun er i gang med at genoptræne. Derfor har Køhlert i længere tid gået og frygtet at Wass ville få en overbelastningsskade.

”Nu kom den overbelastning vi havde frygtet. Det bliver et kapløb med tiden at få ham klar til Rosenborg-kampen. Og Randrup bliver heller ikke klar. Foreløbig er der ikke nogen af dem, der er med på søndag,” siger Køhlert til Onside.dk.

Af alternative løsninger på hacken kan Jan Kristiansen, Mikkel Bischoff og Jon Jönsson nævnes. I kampen mod Esbjerg hvor Wass blev skadet hed erstatningen på højre backen Jan Kristiansen og bortset fra et par enkelte episoder gjorde han det habilt.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu